Friptură la grătar și salată cu tăiței asiatici

Dacă aveți aproximativ 1 oră de petrecut în bucătărie, friptura la grătar și salata cu tăiței asiatici ar putea fi o rețetă excelentă , fără lactate, de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 537 de calorii , 36 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 3,35 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 8 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal asiatic. Mergeți la magazin și cumpărați semințe de susan, friptură de mușchie de vită, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 96% . Acest scor este uimitor. Salata asiatică de friptură și tăiței , Salata asiatică de tăiței de orez cu friptură și Salata asiatică de tăiței de orez cu friptură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele pentru marinată într-un castron mic.
Puneți friptura de vită și 3 linguri de marinată într-o pungă de plastic pentru alimente; întoarce-te la haină. Închideți bine punga și marinați la frigider între 15 minute și 2 ore, întorcându-le ocazional. Acoperiți și lăsați marinata rămasă la frigider până când este gata de utilizare.
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinata.
Puneți friptura în centrul grilei peste cărbuni medii acoperiți cu cenușă. Friptura la grătar, neacoperită, 17 până la 21 de minute (la foc mediu pe grătarul cu gaz preîncălzit, acoperită, 13 până la 16 minute) pentru o coacere medie-rară (145 grade F) până la medie (160 grade F), întorcându-se ocazional.
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, adăugând legume în ultimele 3 minute de gătit.
Combinați pastele și legumele cu marinada rezervată într-un castron mare. Împărțiți uniform în 4 boluri.
Tăiați fripturile în felii. Aranjați uniform carnea de vită peste paste și legume.
Presarati cu seminte de susan prajite, daca doriti.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Arrowood Sonoma Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Arrowood Sonoma Chardonnay]()
Arrowood Sonoma Chardonnay
Arome delicate de pere și pepene galben se amestecă cu caracteristicile citrice de grapefruit și lămâie, în timp ce aromele de pere dulci conservate și pepene galben domină palatul. Epoca În pahar, Chardonnay-ul Sonoma County 2000 oferă o gamă de arome și arome interesante. Încărcat cu fructe, vine la tine din toate direcțiile. PodgorieFructul pentru Chardonnay-ul nostru din Sonoma County din 2000 provine din trei podgorii excepționale din Valea Râului Rusiei. Fiecare podgorie reflectă terenul său distinct și contribuie cu diferite nuanțe și caracteristici vinului. Fermentare și îmbătrânire Deoarece fructul este cultivat într-un climat relativ rece, îl trecem prin fermentație în butoi și malolactică pentru a echilibra acizii crocanți și a oferi vinului o textură bogată și cremoasă. Sur se află învechirea și amestecarea în butoaie de stejar francez adaugă note de stejar prăjit și complexitate amestecului