Friptură De Porc Muschiulet Cina

Friptură De Porc Muschiulet Cina
Friptură de porc muschiulet cina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 279 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză philadelphia Neufchatel, bulion de pui, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 355 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură De Porc Muschiulet Cina, Cina De Friptură De Porc, și Friptură de porc cu prune uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați carne; gatiti 5 min. sau până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Scoateți carnea din tigaie, rezervând picăturile de carne în tigaie; așezați carnea în vasul de copt de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se amestecă muștarul și cimbrul; se întinde pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când se face carnea (145F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Transferați la placa de sculptură; cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Lăsați să stea 5 min. Între timp, pregătiți umplutura conform indicațiilor pe pachet, reducând răspândirea la 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
9
Adăugați bulion în aceeași tigaie. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați Neufchatel; gatiti la foc mediu-mic 2 min. sau până când Neufchatel este complet topit și amestecul este amestecat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (225 G) De Topping Bătut COOL WHIP Lite®, Decongelat1 Cutie (225 G) De Topping Bătut COOL WHIP Lite®, Decongelat
11
Tăiați carnea în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12
Se servește acoperit cu sos Neufchatel împreună cu umplutură și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (225 G) De Topping Bătut COOL WHIP Lite®, Decongelat1 Cutie (225 G) De Topping Bătut COOL WHIP Lite®, Decongelat
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista