Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 37 calorii. Această rețetă servește 45. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați filete de porc, bulion de pui, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Friptură De Porc Muschiulet Cina, Cina De Friptură De Porc, și Friptură de porc cu prune uscate.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați carne; gatiti 5 min. sau până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
4
Scoateți carnea din tigaie, rezervând picături de carne în tigaie; așezați carnea într-un vas de copt de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se amestecă muștarul și cimbru; se întinde pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cimbru
Carne
6
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când carnea este gata (145F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transfer la sculptură; cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Lăsați să stea 5 min. Între timp, pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe ambalaj, reducând răspândirea la 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Adăugați bulion în aceeași tigaie. Aduceți la fierbere la căldură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați Neufchatel; gatiti la foc mediu-mic 2 min. sau până când Neufchatel este complet topit și amestecul este amestecat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Neufchatel
11
Tăiați carnea în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
12
Se servește acoperit cu sos Neufchatel împreună cu umplutură și fasole.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.