Friptură De Porc Fiert Cu Sos De Mere-Brandy
Friptura de porc fiert cu sos de mere-Brandy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 255 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, și Friptură de curcan cu sos de mere-Brandy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea.
Combinați salvie, cimbru, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; frecați suprafața interioară a fripturii cu o treime din amestecul de salvie. Reroll friptură, asigurarea la intervale de 1 inch cu șir grele. Frecați suprafața exterioară a fripturii cu amestecul de salvie rămas.
Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți un cuptor olandez mare acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați friptură; maro pe toate părțile.
Scoateți friptura din tigaie; pune deoparte. Topiți margarina în tigaie.
Se adauga ceapa si telina, si saut 5 minute. Întoarceți friptura în tigaie.
Combinați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, suc de mere, applejack și bulion; se toarnă peste friptură.
Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de friptură. Acoperiți și coaceți la 425 timp de 20 de minute; reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți friptura din cuptor) și coaceți 30 de minute.
Adăugați măr; acoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160 (ușor roz).
Scoateți friptura din tigaie, rezervând lichid de gătit.
Așezați friptura pe un platou; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 10 minute.
Combinați apa și amidonul de porumb și amestecați în lichid de gătit rezervat. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți 1 minut sau până când sosul este ușor gros.
Serviți sosul cu carne de porc.
Notă: folosiți 1 cană concentrat de suc de mere și omiteți rachiul de mere, dacă doriți.