Friptură de porc fiartă și varză roșie

Friptură de porc fiartă și varză roșie
Friptura de porc fiert și varza roșie este o fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 425 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, jeleu de coacăze, tăiței și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură De Porc Cu Mere Prăjite Și Varză Roșie Fiartă, Crock Pot fasole roșie și orez, și Rață prăjită cu prune uscate și varză fiartă cu vin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prep: se taie ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2
Tăiați varza în sferturi; tăiați miezul. Tăiați subțire varza în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
3
Încălziți 1 lingură de ulei în cuptorul olandez sau caserola acoperită ignifugă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Se amestecă cimbru, linguriță sare și linguriță piper proaspăt măcinat și se freacă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Adăugați carnea de porc în oală și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați carnea de porc în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Încălziți uleiul de lingură rămas în oală și adăugați ceapa. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 3 minute. În loturi, dacă este necesar, adăugați varză în oală, stropind-o cu oțet balsamic. Se amestecă jeleu și apă de cană. Îngropați carnea de porc în varză. Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
VarzăVarză
JeleuJeleu
CeapăCeapă
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se fierbe la foc mic până când varza este fragedă și termometrul pentru carne introdus în centrul fripturii citește 66°, aproximativ 1 oră. Condimentează varza cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VarzăVarză
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
9
Scoateți carnea de porc din oală și acoperiți varza pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute. Sculptați și serviți fierbinte, cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista