Friptură de porc fiartă și varză roșie
Friptura de porc fiert și varza roșie este o fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 425 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, jeleu de coacăze, tăiței și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură De Porc Cu Mere Prăjite Și Varză Roșie Fiartă, Crock Pot fasole roșie și orez, și Rață prăjită cu prune uscate și varză fiartă cu vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați varza în sferturi; tăiați miezul. Tăiați subțire varza în cruce.
Încălziți 1 lingură de ulei în cuptorul olandez sau caserola acoperită ignifugă la foc mediu.
Se amestecă cimbru, linguriță sare și linguriță piper proaspăt măcinat și se freacă peste carne de porc.
Adăugați carnea de porc în oală și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Transferați carnea de porc în farfurie.
Încălziți uleiul de lingură rămas în oală și adăugați ceapa. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 3 minute. În loturi, dacă este necesar, adăugați varză în oală, stropind-o cu oțet balsamic. Se amestecă jeleu și apă de cană. Îngropați carnea de porc în varză. Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți.
Se fierbe la foc mic până când varza este fragedă și termometrul pentru carne introdus în centrul fripturii citește 66°, aproximativ 1 oră. Condimentează varza cu sare și piper după gust.
Scoateți carnea de porc din oală și acoperiți varza pentru a se încălzi.
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute. Sculptați și serviți fierbinte, cu tăiței.