Friptura de porc cu salata de fenicul ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 30 și costă 1,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 181 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, bulbi de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de porc cu frecare de fenicul-usturoi, Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto, și Friptură de porc cu budincă de pâine sărată de fenicul.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, prăjiți toate condimentele la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați apa, sarea, zahărul brun și frunzele de dafin și dați la fiert, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Grăsime De Porc înapoi
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se toarnă saramura într-o tigaie mare și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Puneți friptura de porc în saramură, cu carnea în jos. Acoperiți tigaia și dați-o la frigider peste noapte. Aduceți friptura de porc la temperatura camerei în saramură înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți friptura de porc pe o foaie mare de copt cu margini, cu carnea în sus. Prăjiți carnea de porc în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 1 oră și 15 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați friptura pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
8
Folosind un cuțit mic și ascuțit, curățați grapefruitul roșu, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron mare, tăiați între membrane, eliberând secțiunile de grapefruit în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grapefruit Roșu
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, oțetul de vin roșu, uleiul de măsline și mierea; condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilor
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați feniculul feliat și ceapa roșie în secțiunile de grapefruit din vasul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Tăiați friptura de porc în cotlete și transferați-o în farfurii. Aruncați salata de fenicul cu pansamentul, movilați salata alături de cotlete și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii