Friptură de porc cu salată de fenicul

Friptură de porc cu salată de fenicul
Friptura de porc cu salata de fenicul ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 30 și costă 1,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 181 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, bulbi de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de porc cu frecare de fenicul-usturoi, Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto, și Friptură de porc cu budincă de pâine sărată de fenicul.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, prăjiți toate condimentele la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați apa, sarea, zahărul brun și frunzele de dafin și dați la fiert, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se toarnă saramura într-o tigaie mare și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Puneți friptura de porc în saramură, cu carnea în jos. Acoperiți tigaia și dați-o la frigider peste noapte. Aduceți friptura de porc la temperatura camerei în saramură înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Puneți friptura de porc pe o foaie mare de copt cu margini, cu carnea în sus. Prăjiți carnea de porc în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 1 oră și 15 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați friptura pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
8
Folosind un cuțit mic și ascuțit, curățați grapefruitul roșu, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron mare, tăiați între membrane, eliberând secțiunile de grapefruit în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grapefruit RoșuGrapefruit Roșu
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, oțetul de vin roșu, uleiul de măsline și mierea; condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Adăugați feniculul feliat și ceapa roșie în secțiunile de grapefruit din vasul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Tăiați friptura de porc în cotlete și transferați-o în farfurii. Aruncați salata de fenicul cu pansamentul, movilați salata alături de cotlete și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții30
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista