Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc cu o crustă de nuc-parmezan. Această rețetă face 6 porții cu 410 calorii, 32g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne de porc cu o crustă de parmezan, Friptură De Porc Cu Crustă De Pesmet, și Cotlet de porc la cuptor cu crustă de parmezan-salvie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți nucile într-o farfurie de plăcintă și prăjiți aproximativ 10 minute, sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Se lasă să se răcească, apoi se macină grosolan nucile. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Topiți untul într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați nucile măcinate, pesmetul, pătrunjelul și salvia și lăsați să se răcească. Se amestecă parmezanul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1/2 Crenguță Rozmarin
7
Întindeți friptura de porc deschisă și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Întindeți jumătate din amestecul de nuci pe carnea de porc, apoi înfășurați friptura și legați-o la intervale de 1 inch cu sfoară de bumbac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Într-o tigaie robustă, încălziți uleiul de măsline până când strălucește. Condimentați friptura cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
10
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie. Prăjiți carnea de porc timp de aproximativ 2 ore, ungând ocazional și adăugând 1/4 cană de apă în tigaie de fiecare dată când ungeți. Carnea se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
11
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
12
Turnați orice suc de tigaie într-o cană de măsurare și îndepărtați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Creveți Sotați, Decojiți
13
Preîncălziți broilerul. Aruncați șirurile de la friptura de porc. Apăsați amestecul de nucă măcinat rămas pe friptura de porc și fierbeți la 10 inci de la foc timp de aproximativ 5 minute sau până când crusta de nuci este aurie și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
14
Lăsați carnea de porc să stea în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
15
Puneți tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
16
Adăugați vinul roșu și fierbeți până se reduce la jumătate, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
17
Adăugați bulionul de pui și orice sucuri de tigaie rezervate și fierbeți până se reduce cu o treime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
18
Bateți făina în 2 linguri de apă, apoi bateți suspensia în sos în tigaia de prăjire și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand sosul este usor ingrosat si nu ramane gust de faina. Se strecoară sosul într-o barcă cu sos și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Gravy Boat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
19
Tăiați carnea de porc în felii groase și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ