Friptură De Porc
Carnea de porc prăjită este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 547 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură, Crown friptură de porc cu mere și carne de porc umplutura si sos de cidru, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: friptură de porc muschiulet cu mere Escalloped pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Puneți carnea de porc într-o tigaie și prăjiți-o timp de 8 ore. Fără sare adăugată.
Scoateți carnea de porc din cuptor pe o tăietură.
Se lasă să se odihnească până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi se toacă și se adaugă într-un bol de servire.
Pureați sucul de lămâie, usturoiul, vinul alb, uleiul de măsline, sarea și piperul într-un blender.
Transferați piureul într-un bol mic de servire.
Serviți carnea de porc trasă cu sosul mojo. Dacă doriți, carnea de porc poate fi servită cu orez aburit, fasole neagră și maduros (plantains).