Friptură de fustă la grătar și sos Tomatillo prăjit

Friptură de fustă la grătar și sos Tomatillo prăjit
Friptura de fustă la grătar și sosul Tomatillo prăjit este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 259 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, coriandru, friptură de fustă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Margarita-friptură de fustă marinată cu Salsa Tomatillo la grătar, Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo, și FRIPTURĂ DE FUSTĂ LA GRĂTAR CU SOS CHIMICHURRI.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de apă clocotită și chile într-un castron mic; lăsați să stea 10 minute sau până se hidratează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se scurge; se toacă fin chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
3
Combinați chile, 1 lingură de oregano, 1 lingură de suc, ulei și 1 linguriță de chimen într-o pungă de plastic cu fermoar. Se toacă 4 căței de usturoi; se adaugă în pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ardei IuteArdei Iute
ChimenChimen
SucSuc
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Adăugați friptură în pungă; sigiliu. Se agită pentru a acoperi; frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
FripturăFriptură
5
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Zdrobiți 4 căței de usturoi rămași. Aranjați usturoiul zdrobit, ceapa și tomatillos într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; înveliți ușor legumele cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UsturoiUsturoi
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
LegumeLegume
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se coace la 450 timp de 20 de minute sau până se carbonizează.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Combinați amestecul de tomatillo, restul de 2 linguri de oregano, restul de 1 lingură de suc, restul de 1/2 linguriță de chimen, 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și zahăr într-un blender; procesați până la netezire, răzuind părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
ChimenChimen
SucSuc
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Scoateți friptura din pungă; presărați ambele părți ale fripturii uniform cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
11
Așezați friptura pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătar 2 minute pe fiecare parte sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune de friptură înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Lăsați friptura să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
13
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
14
Așezați 3 uncii de friptură pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu aproximativ 3 linguri de sos; presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SosSos
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În1 h, 53 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista