Friptură de flanc cu Mango la grătar și Chutney de pepene verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc cu Mango la grătar și Chutney de pepene verde. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,12 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ghimbir, fripturi de flanc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Friptură de flanc de melasă la grătar cu Salsa de pepene verde, Friptură de flanc la grătar cu piper picant și salată de pepene verde, și Friptură asiatică la grătar cu salată de Mango.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este La Jota Howell Mountain Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.