Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere-Pecan și sos
Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere-Pecan și sos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 536 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 55 de minute. Dacă aveți la îndemână friptură de coroană de porc, piper, stafide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 161 de gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere-Pecan și sos, Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, și Friptură De Coroană De Porc Cu Umplutură De Mere, Afine Și Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentează carnea cu 1/2 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Apă Pentru A Permite
3
Așezați pe raft într-o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Coaceți 2 până la 2-1 / 2 ore sau până la 63°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți din cuptor. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Între timp, aduceți apă, 1-1/2 cani suc de mere, stafide și unt pentru a fierbe într-o cratiță mare. Se amestecă amestecurile de umplutură, merele și nucile; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
7
Se ia de pe foc.
8
Lăsați să stea 5 min. Puf cu furculiță; lingură în centrul cărnii. Puneți orice umplutură rămasă în vasul de servire. Acoperiți carnea și umplutura rămasă pentru a se încălzi până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Scoateți 2 Linguri. picături de tigaie; se pune într-o cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
10
Bateți făina și muștarul; gatiti la foc mediu 1 min., amestecând constant. Se amestecă restul de suc de mere și piper; gatiti si amestecati 3 min. sau până când amestecul ajunge să fiarbă și se îngroașă. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
11
Tăiați carnea în porții cu 1 coastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
12
Serviți cu umplutură și sos de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier