Friptură de coaste de porc cu umplutură de afine-caise

Friptură de coaste de porc cu umplutură de afine-caise
Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 273 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, migdale, friptură de porc tăiată în centru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de porc cu umplutură de caise-orez, Friptură de porc cu caise și ceapă eșalotă umplutura, și Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere de caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește coniacul și apa într-o cratiță mică, se adaugă afinele și caisele și se lasă deoparte până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Într-un mic robot de bucătărie, pulsați fructele și orice lichid neabsorbit cu migdale, ceapă, unt, semințe de fenicul, 1/2 linguriță sare și piper, după gust, până când fructele și nucile sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
ConiacConiac
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Cu un cuțit dezosat sau alt cuțit lung și subțire, faceți o tăietură de 3 centimetri în centrul unui capăt al fripturii. Împingeți ușor și lucrați lama și treceți direct prin friptură până la celălalt capăt. (Dacă cuțitul dvs. nu este suficient de lung, faceți o tăietură la fiecare capăt și mergeți spre centru, asigurându-vă că tăieturile se întâlnesc.) Introduceți capătul îngust al unei linguri de lemn în deschidere pentru a-l lărgi puțin până la capăt. Împingeți umplutura în coapse, lucrând mai întâi de la capătul 1 și apoi celălalt, umplând spre centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Se usucă coapsa și se condimentează peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați friptura, ținând oasele în sus, astfel încât fundul să se rumenească bine, apoi întoarceți friptura pentru a rumeni partea cărnoasă, aproximativ 6 minute în total.
7
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc cu fața în jos timp de 30 de minute. Întoarceți friptura astfel încât să stea pe oase și prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 155 de grade F, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Transferați friptura pe o placă de sculptură, cortați ușor cu folie și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Bateti crema fraiche sau smantana cu mustarul intr-un bol mic si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Feliați friptura între oase pentru a face cotlete individuale, aranjați-le pe un platou și serviți, trecând sosul de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Know-How: prăjirea cărnii pe os menține carnea umedă și îi îmbunătățește aroma. Pan-mistuitoare înainte de prăjire este modul de a obține o crustă lustruită mare pe carne slaba, care altfel s-ar usca dacă lăsat să maro numai în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista