Friptură cu umeraș la grătar cu unt de usturoi-coniac
Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție conține 103 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de fripturi de umeraș, ulei de măsline, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Usturoi la grătar și friptură de umeraș marinată cu ierburi, Cuier friptură cu sos de usturoi verde, și Friptură Cu Umeraș La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, zdrobiți untul, pătrunjelul, usturoiul și coniacul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pătrunjel
Unt
Coniac
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-o tigaie mare, încălziți cele 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adaugă prazul și se condimentează cu sare. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Sare
4
Aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
5
Ungeți fripturile cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare, rotind o dată, până când este carbonizat frumos în exterior și mediu-rar în interior, 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Transferați fripturile pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Feliați fripturile peste cereale și întindeți untul pe toată carnea, lăsându-l să se topească.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.