Friptură cu piper picant
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, friptura cu ardei picant ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten de încercat. Acest fel principal are 976 de calorii , 74 g de proteine și 21 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 2 și costă 5,82 USD per porție. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită friptură de mușchi de vită, brânză cheddar, tortilla și ardei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 74% , care este solid. Pui marinat cu lămâie verzi cu salsa de pepene verde de casă , salată cu spanac picant și paste pesto cu faze verzi și jalapeño sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu-mare sau cuptorul la 450 de grade F.
Tăiați friptura pe lungime în jumătate și apoi transversal în fâșii groase de 1/8 inch.
Combinați fâșiile de friptură, ardeii cu ceapa, fasolea neagră și marinada de fajita.
Centrați jumătate din amestecul de friptură pe fiecare foaie de folie de aluminiu Reynolds Wrap® Heavy Duty.
Ridicați părțile laterale din folie. Pliază dublu partea superioară și capetele pentru a sigila pachetul, lăsând loc pentru circulația căldurii în interior. Repetați pentru a face două pachete.
Coaceți 15 până la 18 minute pe o foaie de prăjituri în cuptor SAU GRĂTAR 9 până la 11 minute în grătar acoperit.
Serviți cu tortilla; se presară cu brânză înainte de servire.