Friptură Clasică De Vită

Friptură Clasică De Vită
Friptura clasică de vită este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 196 calorii, 39G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $7.49 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de friptură rotundă, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Încercați Friptură Clasică De Vită, Friptură Clasică De Vită Cu Sare De Fistic, și Friptură clasică de vită cu sare de fistic de la noua masă Midwestern pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei 45 de minute.
2
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați friptura, cu grăsimea în sus, pe un raft într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Adăugați apă de 1/4 inch în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți pe raftul cuptorului din mijloc până când un termometru pentru carne introdus în friptură înregistrează 145 sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din cuptor și lăsați să stea acoperit cu folie timp de 10 până la 15 minute. Feliați friptura de vită subțire pentru sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista