Frigarui de rozmarin din ciuperci Shiitake, Broccoli și cuișoare de usturoi

Frigarui de rozmarin din ciuperci Shiitake, Broccoli și cuișoare de usturoi
Rozmarin frigarui de ciuperci Shiitake, Broccoli si catei de usturoi este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 366 calorii. Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, crengute de rozmarin, frunze de rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 53 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Conopidă Și Broccoli Cu Cuișoare De Usturoi Prăjite, Taitei de Broccoli și ciuperci Shiitake Soba, și Frigarui De Ciuperci La Grătar Cu Usturoi Balsamic.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați ingredientele pentru marinată într-un bol și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Albiți broccoli în apă sărată clocotită timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se scurge și se răcește.
5
Într-o tigaie mică la foc mediu, adăugați uleiul de măsline și gătiți căței de usturoi până când sunt aurii și moi. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Scoateți frunzele din partea inferioară a 2/3 din crengile de rozmarin și rezervați-le pentru utilizare ulterioară. Frigărui o ciupercă, floretă de broccoli și un cățel de usturoi prăjit pe fiecare fir de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Puneți frigaruile completate pe o foaie de copt, periați-le cu marinata și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Grătați frigarui de rozmarin la foc mediu-mare timp de aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Se servește cu o pană mică de brânză Cambodzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CambodiaCambodia
DificultateGreu
Gata În53 m.
Porții5
Scor De Sănătate45
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista