Frigarui de peste spada cu salata de rucola
Frigarui de pește-spadă cu salată de rucola este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 547 calorii, 35g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână rucola, oțet balsamic, pudră de chili și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Frigarui De Pește-Spadă De Rozmarin Cu Salată De Ardei Dulce, Frigarui De Halibut Cu Salata De Rucola, și Frigarui De Peste Spada.
Instrucțiuni
Bateți împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul și pudra de chili într-un vas mare de sticlă sau ceramică.
Adăugați bucățile de pește-spadă și amestecați ușor. Acoperiți și marinați la frigider timp de 30 de minute până la 1 oră, întorcând cuburile de pește o dată.
Când este gata de gătit, preîncălziți broilerul și poziționați grătarul de broiler 4in (10cm) de la foc. Ulei 8 frigarui metalice lungi. Infilați peștele și ardeii pe frigarui. Fierbeți frigăruile timp de 58 de minute, perindând cu marinada și întorcându-se ocazional, până când peștele este gătit și fulgi ușor. (Alternativ, gătiți frigarui pe un grătar în aer liber.)
Între timp, pentru a face salata de rucola, bateți uleiul, oțetul, usturoiul și sarea și piperul după gust într-un castron mare.
Adăugați rucola și aruncați.
Puneți orice marinată rămasă într-o tigaie mică și fierbeți rapid un minut.
Serviți peștele cu marinada lingură peste el, însoțită de salată.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.