Frigarui de muschi de vita cu afine Port piper Relish & Gorgonzola

Frigarui de muschi de vita cu afine Port piper Relish & Gorgonzola
Beef filet frigarui cu afine Port Peppercorn Relish & Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.9 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 901 calorii, 41G de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ruby port, Brânză gorgonzola și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu șalotă-reducere de port, Fripturi de filet cu sos de afine-Port și Brânză Gorgonzola, și Gorgonzola-filet de vită umplut cu sos de vin de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sare generos carnea pe toate părțile. Înfășurați bine în folie de plastic și puneți-l la frigider 2 până la 4 zile pentru a condimenta. Când este gata de gătit, aduceți carnea la temperatura camerei înainte de a continua.Între timp, înmuiați afinele uscate în port timp de aproximativ 1 oră pentru a se rehidrata. Apoi aduceți amestecul la fierbere. Coborâți temperatura pentru a fierbe și adăugați boabele de piper uscate asortate. Gatiti aproximativ 20 de minute pana cand aproximativ jumatate din lichid este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
PortPort
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească oarecum.
3
Adăugați amestecul de afine într-un blender și pulsați până când se obține un pur gros pur. Poate fi necesar să ajustați consistența cu puțină apă. Pune deoparte.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
4
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați carnea și rumeniți-o pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Transferați carnea la cuptor și prăjiți aproximativ 15 minute până când se obține o temperatură interioară de 125 grade F. pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
7
Scoateți carnea din tigaie și lăsați-o să se odihnească aproximativ 7 minute.Feliați carnea în felii subțiri pe diagonală împotriva bobului. Infilați o felie pe o frigăruie, așezând fiecare frigăruie pe un platou de servire. Dă-le tuturor o măcinare bună de piper negru. Scoateți gustul pe farfurie într-un mod atractiv pentru scufundare. Zdrobiți Gorgonzola pe tot platoul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
GorgonzolaGorgonzola
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista