Frigarui de Mozzarella cu sos de hamsii (Spiedini di Mozzarella)

Frigarui de Mozzarella cu sos de hamsii (Spiedini di Mozzarella) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $1.75 pe portie. O porție conține 452 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de mozzarella di bufula, pâine veche de o zi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crostini cu Mozzarellan proaspăt și sos de hamsii, Sandwich cu Mozzarella la grătar cu tapenadă de hamsie-măsline, și Frigarui De Mozzarella De Rozmarin.
Instrucțiuni
Echipament Special: frigarui de bambus
Așezați 3 cuburi de pâine și trei cuburi de brânză pe câte frigarui este necesar pentru a consuma toată pâinea și brânza. Pune deoparte.
Într-o tigaie mare, cu fundul greu, încălziți 1 cană de ulei până aproape de fumat. Înmuiați fiecare frigăruie în ou pentru a acoperi și gătiți în ulei până se rumenesc ușor. Puneți frigarui dintr-o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Într-o cratiță mică, încălziți restul de 1/2 cană de ulei cu hamsii până când uleiul fierbe și bucățile de pește s-au destrămat, aproximativ 10 minute.
Adăugați pătrunjelul în ulei, turnați uleiul peste spiedini și serviți.