Frigarui de miel cu sos de iaurt

Frigarui de miel cu sos de iaurt
Frigarui de miel cu sos de iaurt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 128 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de pulpă dezosată de miel, sare, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma iaurtul simplu fără grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Foarte Boabe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui De Miel Marinat Cu Iaurt, Frigarui de miel marinat cu iaurt si menta, și Frigarui de miel cu ardei iute Mary cu racitor de iaurt batut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați castravetele într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați castravetele într-o sită; se presară cu 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Scurgeți 1 oră.
4
Combinați castravetele, iaurtul și următoarele 5 ingrediente (iaurt prin usturoi) într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Tăiați grăsimea din miel; tăiați în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Combinați bulionul, 1/4 linguriță sare și piper într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Se toarnă în oală fondue; se fierbe la foc mediu. Perforați mielul cu frigarui; gătiți în amestec de bulion până când se atinge gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se servește cu sos de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista