Frigarui de Bacon si Romaine cu sos de branza albastra
Bacon-și-romaine frigarui cu sos de brânză albastră este un fără gluten rețetă cu 24 de porții. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză maytag, maioneză, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Romaine la grătar cu sos de brânză albastră, Varză roșie și salată de varză Romaine cu sos de brânză albastră, și Salată de Romaine la grătar cu sos de brânză albastră.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsați brânza albastră, maioneza, smântâna, sucul de lămâie, sosul Worcestershire și pudra de usturoi până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat, până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Infilați câteva frunze de romaine și cuburi de slănină pe fiecare dintre cele 24 de frigarui lungi de bambus. Aranjați frigăruile pe un platou și serviți cu sosul de brânză albastră pe lateral.