Fregola cu anghinare, Feta, migdale și ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fregola cu anghinare, Feta, migdale și ierburi. Această rețetă servește 4. O porție conține 601 calorii, 19g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, cuscus israelian, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare coapte în tavă cu migdale, pesmet și ierburi, Lemony Fregola cu Cockles și ierburi, și Picior Homeric De Miel Cu Glazură Portocalie De Sânge, Fregola, Fetan Și pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mediu cu apă și adăugați sucul de lămâie.
Tăiați treimea superioară a anghinarei, precum și partea inferioară dură a tulpinii. Tăiați pielea întunecată de la bază, apoi tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime. Folosind o lingură de grapefruit sau o linguriță mică, răzuiți "sufocarea" Păroasă din fiecare jumătate și scoateți orice frunze violete. Feliați anghinarea în bucăți de 1/2 inch lățime.
Într-o oală medie (3 litri), aduceți la fierbere 6 căni de apă, ulei de măsline, sare, căței de usturoi și fulgi de piper.
Adăugați anghinarea și fierbeți, acoperite, până se înmoaie, 5-7 minute.
Scoateți anghinarea cu o lingură cu fante într-un castron, lăsând apa.
Aduceți apa la fierbere și adăugați fregola (sau cuscusul) și gătiți până se înmoaie, 10-12 minute.
Se scurge bine și se întoarce în oală.
Adăugați anghinare, migdale, mentă, mărar și cea mai mare parte a feta și încă 2 linguri de ulei de măsline. Aruncați bine și condimentați după gust cu sare și piper.
Se servește cu o feta rămasă presărată deasupra.