Francese de pui și Tagliatelle de ou

Francese de pui și Tagliatelle de ou
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Francese de pui și Tagliatelle de ou. Această rețetă servește 4 și costă 3,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 624 calorii. Mergeți la magazin și ridicați evoo, ouă, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pui Francese, Pui Francese, și Pui Francese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un platou de servire într-un cuptor de 250 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Puneți pătrunjelul, hamsiile și usturoiul pe o tăietură și tocați-le fin împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Se amestecă în coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați pastele și gătiți până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Între timp, tăiați în și peste pieptul de pui și deschideți-le ca o carte. Puneți în tăieturi foarte subțiri, cu grosimea de 1/8 până la 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
7
Presărați puiul cu sare și piper pe ambele părți, apoi dragați în făină pentru a acoperi. Bateți ouăle într-un vas superficial cu un strop de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Încălziți 2 linguri EVOO și 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu până la mediu-mare. Scufundați 2 bucăți de pui în ou pentru a acoperi, apoi sotati până la fiert, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
YukonYukon
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Transferați pe platoul cald.
10
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie și gătiți bucățile rămase de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați la platou.
12
Adăugați bulionul de pui, vinul și sucul de lămâie în tigaie și fierbeți până se reduce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați restul de 3 linguri de unt și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
14
Adăugați puiul în sos, transformându-l în strat, apoi întoarceți puiul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
15
Adăugați jumătate de gremolata de pătrunjel-hamsie în sos, apoi adăugați pastele și aruncați timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
16
Încingeți puiul cu gremolata rămasă și serviți alături de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista