Fondue de roșii și Mozzarella

Fondue de roșii și Mozzarella
Fondue de roșii și Mozzarella este un fără gluten, primar și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 343 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, frunze de busuioc, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fondue De Roșii Cheddar, Fondue de roșii și ierburi, și 10 Minute de roșii uscate și fondue de rozmarin.

Instrucțiuni

1
Albiți frunzele proaspete de busuioc în apă clocotită doar o secundă și apoi îndepărtați-le chiar într-un bol mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți busuiocul, strecurând cu grijă excesul de apă, dar păstrând frunzele întregi. Înfășurați 1 frunză de busuioc în jurul fiecărui bocconcini. Frigărui bocconcini înfășurat pe capătul unui băț de lemn. Scufundați în sosul de roșii și bucurați-vă!;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Deschideți cutia de roșii, turnați sucul și aruncați. Cu mâinile, strângeți roșiile întregi într-o pulpă, adăugând pulpă într-un castron în timp ce stoarceți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați usturoiul și gătiți până devin aurii și parfumate; aveți grijă să nu ardeți usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați pulpa de roșii, amestecați pentru a combina și reduceți focul la foc mic. Se fierbe timp de aproximativ 5 minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
7
Serviți ca sos de scufundare pentru bocconcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista