Ai nevoie de un aperitiv fără gluten? Fondue de ciocolată și zmeură ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 40. Pentru 1,31 USD per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 198 de calorii, 2 g de proteine și 7 g de grăsimi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați unt, fulgi de ciocolată semidulce, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil de 15%. Rețete similare sunt Fondue de ciocolată și zmeură cu caramel, Fondue de zmeură cu ciocolată neagră și Fondue de zmeură cu ciocolată neagră și vegană.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați primele cinci ingrediente. Gatiti la foc mic pana cand caramelele, chipsurile si untul se topesc, aproximativ 15 minute. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
1/4 De Kilogram De Sunca Macinata Complet Fiarta (aproximativ 3/4 De Cana)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
(dimensiune 14x9 Inchi)
2
Transferați într-un 1-1/2-qt. aragaz lent sau oală pentru fondue.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3 Uncii De Eșalotă Tăiată Cubulețe
3
Serviți cald cu prăjitură sau fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De Lire
Ceașcă De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.