Fondue de brânză elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 316 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nucșoară măcinată, amidon de porumb, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Rețete similare sunt Fondue Cu Brânză Elvețiană, Fondue Cu Brânză Elvețiană, și Fondue Cu Brânză Elvețiană.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 1/4 cană de bulion în amidon de porumb; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Bulion
2
Frecați oala de fondue sau cratița cu părțile tăiate de usturoi; aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați restul de 3/4 cană de bulion și vin în oala de fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se încălzește la foc mediu până când este fierbinte, dar nu clocotește.
5
Adăugați suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
6
Adăugați brânză, puțin câte puțin, amestecând până când brânza se topește înainte de a adăuga mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
7
Se adaugă amestecul de amidon de porumb și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
8
Condimentează cu nucșoară și piper. Păstrați cald.