Fondue caldă de căpșuni
Rețeta de Fondue caldă de căpșuni poate fi preparată în aproximativ 15 minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto-ovo are 15 calorii , 0 g de proteine și 1 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 12 persoane și costă 23 de cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită amidon de porumb, smântână pentru 12 persoane, suc de lămâie și căpșuni. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă pentru Ziua Mamei . Cu un scor la cupă de 40% , acest fel de mâncare nu este chiar atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mini-gogoși proaspete coapte cu căpșuni cu glazură de căpșuni și lime , Prăjitură cu căpșuni și mini -tarte cu căpșuni și Cocktail de căpșuni care potolește setea și Mojito virgin cu căpșuni .
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați căpșunile, smântâna, amidonul de porumb și sucul de lămâie; acoperiți și procesați până la omogenizare.
Se toarnă într-o cratiță. Se aduce la fierbere; se gătește și se amestecă timp de 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Transferați într-un vas de fondue sau într-un slow cooker de 1-1/2 litri; păstrați cald.
Se servește cu prăjitură și fructe.