Focaccia de roșii și parmezan cu ceapă caramelizată

Focaccia de roșii și parmezan cu ceapă caramelizată
Focaccia de roșii și parmezan cu ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Această rețetă servește 16. O porție conține 146 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți parmezan, busuioc, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Focaccia cu ceapă caramelizată și măsline, Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră, și Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti aluatul, combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare, amestecând pentru a dizolva drojdia; lăsați să stea 5 minute. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați 2 1/2 căni de făină, făină de porumb și 1 linguriță de sare în amestecul de drojdie; amestecați bine pentru a combina. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră și 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Pentru a pregăti toppingul, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa, busuiocul uscat, 1/2 linguriță de sare și piper; gătiți 20 de minute sau până când ceapa este aurie, amestecând ocazional. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Aranjați felii de roșii între mai multe straturi de prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Lăsați să stea 10 minute, apăsând ocazional.
8
Descoperă aluatul. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Puneți aluatul într-un strat uniform într-o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
PunchPunch
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Descoperă aluatul. Aranjați amestecul de ceapă peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inci. Se acoperă cu felii de roșii; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Coaceți la 425 timp de 23 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Se presară cu busuioc proaspăt. Se răcește cu cel puțin 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate13
Revista