Fleac de zmeură și lămâie
Zmeura și lemongrass fleac ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 757 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Dacă aveți vodcă, zahăr, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Fleac De Zmeură, Fleac De Zmeură, și Fleac De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: bol de sticlă de dimensiuni medii
Faceți un sirop cu apa și 1 1/2 căni de zahăr aducându-le la fiert într-o cratiță și fierbând 5 minute. Scoateți tigaia de pe foc, adăugați lămâia și lăsați-o să se infuzeze aproximativ o jumătate de oră.
Se strecoară siropul într-o cană de măsurare, păstrând cratița cu lemongrass pe 1 parte. Scoateți aproximativ 1/2 până la 3/4 cană de sirop și puneți-o într-o tigaie cu zmeura. Aduceți-l la fierbere și lăsați-l să se îngroașe ușor, zdrobind fructele pentru a obține o consistență asemănătoare gemului.
Lăsați-l să se răcească puțin și apoi scufundați degetele în amestecul de zmeură și aranjați-le în fundul bolului.
Adăugați vodca și aproximativ 1/2 cană din siropul de lămâie, în funcție de cât de mult absorb degetele dvs. și rezervați restul.
Între timp, pentru a face crema, încălziți crema ușoară în tigaia cu sirop cu lemongrass până când aproape fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați-o să se infuzeze aproximativ 15 minute. Se strecoară într-un castron.
Bateți gălbenușurile și restul de 1/4 cană de zahăr împreună și turnați în crema din castron. Apoi bateți din nou și puneți crema înapoi pe foc în tigaia curățată. Se amestecă până când crema se îngroașă și apoi se toarnă peste bureții de fleac.
Bateți smântâna grea până când este groasă, dar nu rigidă, și acoperiți stratul de cremă. Folosiți aproximativ 1 cană din siropul de zahăr rămas pentru a face un caramel încălzindu-l într-o cratiță până devine maro auriu.
Stropiți siropul de zahăr caramelizat peste stratul de smântână pentru a decora.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Trifle funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.