Fleac de zmeură și lămâie

Fleac de zmeură și lămâie
Zmeura și lemongrass fleac ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 757 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Dacă aveți vodcă, zahăr, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Fleac De Zmeură, Fleac De Zmeură, și Fleac De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: bol de sticlă de dimensiuni medii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Faceți un sirop cu apa și 1 1/2 căni de zahăr aducându-le la fiert într-o cratiță și fierbând 5 minute. Scoateți tigaia de pe foc, adăugați lămâia și lăsați-o să se infuzeze aproximativ o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se strecoară siropul într-o cană de măsurare, păstrând cratița cu lemongrass pe 1 parte. Scoateți aproximativ 1/2 până la 3/4 cană de sirop și puneți-o într-o tigaie cu zmeura. Aduceți-l la fierbere și lăsați-l să se îngroașe ușor, zdrobind fructele pentru a obține o consistență asemănătoare gemului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Elixirul GElixirul G
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lăsați-l să se răcească puțin și apoi scufundați degetele în amestecul de zmeură și aranjați-le în fundul bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați vodca și aproximativ 1/2 cană din siropul de lămâie, în funcție de cât de mult absorb degetele dvs. și rezervați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Elixirul GElixirul G
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
6
Între timp, pentru a face crema, încălziți crema ușoară în tigaia cu sirop cu lemongrass până când aproape fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați-o să se infuzeze aproximativ 15 minute. Se strecoară într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UșoarăCremă Ușoară
Elixirul GElixirul G
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Bateți gălbenușurile și restul de 1/4 cană de zahăr împreună și turnați în crema din castron. Apoi bateți din nou și puneți crema înapoi pe foc în tigaia curățată. Se amestecă până când crema se îngroașă și apoi se toarnă peste bureții de fleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lasă-l să se răcească.
9
Bateți smântâna grea până când este groasă, dar nu rigidă, și acoperiți stratul de cremă. Folosiți aproximativ 1 cană din siropul de zahăr rămas pentru a face un caramel încălzindu-l într-o cratiță până devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Elixir GElixir G
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Stropiți siropul de zahăr caramelizat peste stratul de smântână pentru a decora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Trifle funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista