Fleac de ciocolată-Caramel cu zmeură
Ciocolata-Caramel fleac cu zmeura ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Acest desert are 559 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă de ciocolată-Caramel cu zmeură beată și cremă de vanilie Fraiche, Caramel Ciocolată Fleac, și Caramel Ciocolată Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt și făină o tigaie pătrată de 9 inci.
Tăiați grosolan 3 uncii de ciocolată și puneți-le într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Se încălzește într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%), amestecând la fiecare 30 de secunde, până se topește și se omogenizează, aproximativ 1 1/2 minute în total.
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie-mare, bateți 1/2 cană de unt și zahărul până devine pufos.
Adăugați ouăle și vanilia și bateți până se omogenizează bine. Se amestecă ciocolata topită.
Într-un alt castron, amestecați 1 1/2 căni de făină, bicarbonat de sodiu și sare.
Adăugați amestecul de făină și laptele în amestecul de unt, amestecați pentru a combina, apoi bateți până se omogenizează bine. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și întindeți nivelul.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când prăjitura începe să tragă din părțile tigaiei, 40 până la 50 de minute.
Lăsați tortul să se răcească la temperatura camerei în tigaie pe un raft, aproximativ 1 1/2 ore.
Rulați un cuțit subțire între părțile tortului și tigaiei și inversați pe o placă pentru a elibera.
Tăiați tortul în cuburi de 1 până la 1 1/2 inch.
Puneți o treime din cuburi în partea de jos a unui bol fleac de 3 până la 3 1/2 litru sau a unui alt bol de sticlă cu față dreaptă.
Stropiți 1/4 cană de lichior uniform peste tort. Puneți o treime din crema de patiserie Caramel peste tort și întindeți nivelul. Repetați pentru a face încă două straturi fiecare de tort, lichior și cremă de patiserie, terminând cu cremă de patiserie. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau până la 1 zi.
Tăiați fin restul de 1 uncie de ciocolată sau răzuiți în bucle. Aranjați zmeura pe fleac și presărați ciocolată uniform peste fructe de pădure. Scoateți pe farfurii de desert pentru a servi.