Flapjacks cu patru cereale este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 250 de calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele degresat, făina de orz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flapjacks, Flapjacks, și Flapjacks de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lingurați ușor făina de orz și făina de grâu în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orz
Făină De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
2
Combinați făina de orz, făina de grâu și următoarele 5 ingrediente (prin sare) într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orz
Făină De Grâu
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Combinați zeama, siropul de arțar, untul și gălbenușurile de ou într-un castron; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Lapte Bătut
Gălbenuș De Ou
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Bateți albușurile cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Îndoiți albușurile în aluat. Puneți aproximativ 1/3 cană de aluat pe o tavă antiaderentă fierbinte sau o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit. Întoarceți flapjacks atunci când vârfurile sunt acoperite cu bule și marginile sunt gătite.