Flank Steak Pitas pentru doi
Această rețetă face 2 porții cu 429 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, friptură de flanc de vită, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Flanc Steak Pitas, Friptură Mediteraneană Și Pitas De Ou, și Friptură Grecească Pitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente.
Se toarnă 2 linguri de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de vită. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider cel putin 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Lăsați să stea 10 minute.
Între timp, grătați pitas, neacoperite, la foc mediu timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până se încălzesc. Feliați subțire carnea de vită peste Bob. Într-un castron mare, aruncați carnea de vită, Salata verde și marinada rezervată.
Se servește în pitas; se presară cu semințe de susan.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura poate fi asociată cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Pivnițele Twomey de Silver Oak Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Pivnițe Twomey de stejar Argintiu râul rus Pinot Noir]()
Pivnițe Twomey de stejar Argintiu râul rus Pinot Noir
Pinot Noir, valea râului rus din 2009, are o culoare rubinie cu accente violete și un nas complex de petale proaspete de trandafir, liliac, mere confiate, condimente dulci de copt și o notă de mentă. Are un atac bogat, larg asupra palatului și note de caramel, butterscotch și fructe roșii coapte. Acest vin expresiv are un finisaj echilibrat de fructe, condimente, aciditate naturală strălucitoare și taninuri cu granulație fină.