Filipineză Coadă De Bou Tocană

Filipineză Coadă De Bou Tocană
Filipineză Oxtail tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 400 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Un amestec de coadă de vită, fasole, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Tocană De Coadă De Bou, Tocană De Coadă De Bou, și Gina ' s Oxtail Stew.

Instrucțiuni

1
Umpleți o cratiță mare cu apă și aruncați bucățile de coadă de bou, ceapă, usturoi, sare și piper. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2 ore la foc mediu-mic, degresând spuma ocazional, până când carnea de coadă de bou este foarte fragedă și bulionul se reduce la 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
OxtailOxtail
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se amestecă vinetele, bok choy și fasolea verde și se fierbe timp de aproximativ 20 de minute, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Bok ChoyBok Choy
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Chiar înainte de servire, așezați untul de arahide într-un bol mic și subțire cu 1 sau 2 linguri de bulion. Se amestecă până se omogenizează și se adaugă la tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista