Fileuri De Pește Italiene
Fileurile de pește italiene ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție conține 142 calorii, 20g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți fileuri de cambulă, condimente, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 17 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 41%. Rețete similare sunt Fileuri De Pește Italiene, File De Pește, și Fileuri De Pește Mediteraneene.
Instrucțiuni
Așezați fileurile într - un vas de copt de 11 x 7 x 1 1/2 inch acoperit cu spray de gătit. Fileuri de top uniform cu sos marinara. Aranjați brânza uniform peste sos.
Se presară uniform cu condimente italiene.
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 15 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță. (Cel mai bine este să nu fierbeți această rețetă; brânza poate deveni dură.)
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.