Filete prăjite cu sos de ciuperci

Filetele prăjite cu sos de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.99 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 509 calorii, 23g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, jeleu de căpșuni, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filete cu sos de ciuperci, Filete cu sos de cremă de ciuperci și Brandy, și File De Vită Cu Coniac-Sos De Ciuperci Și Ceapă.
Instrucțiuni
Tocați ciupercile, apoi amestecați cu unt, ceapă tocată, sare și piper într-un bol mic. Rezervați jumătate din amestecul de unt și împărțiți cealaltă jumătate peste cele 4 filete.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați fripturile, untul cu fața în jos, în tigaia fierbinte.
Întindeți amestecul de unt rămas peste fripturi. Gatiti la doneness dorit, de cotitură o dată.
Transferați filetele pe o farfurie, acoperiți-le ușor cu folie și păstrați-le la cald.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Amestecați lichidul de ciuperci rezervat și răzuiți orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei.
Adăugați jeleu și suc de lămâie și fierbeți până când lichidul este redus la jumătate. Se amestecă înghețata și se gătește până se îngroașă sosul, aproximativ 2 minute.
Se toarnă peste fileuri și se servește imediat.