Filet Mignon Cu Coajă De Piper Cu Sos Balsamic De Vin Roșu

Filet Mignon Cu Coajă De Piper Cu Sos Balsamic De Vin Roșu
Nevoie de o garnitură fără gluten și prietenoasă cu FODMAP? Filet mignon cu coajă de piper cu sos Balsamic de vin roșu ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 155 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, ulei de gătit, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Filet Mignon cu crustă de piper cu Port Jus, Filet Mignon cu sos de boabe de piper, și Filet Mignon cu sos de muștar cu boabe de piper pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista