Filet de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port

Filet de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port
Filet de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $9.11 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 546 calorii, 53G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, piper; mai mult, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gorgonzola-filet de vită umplut cu sos de vin de Port, Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci De Port, și Filet de vită prăjit cu sos de ciuperci-Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți reducerea sosului: topiți 1 Tbs. de unt într - o cratiță de 3 până la 4 litri (de preferință lățime de 8 inci) la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați șalota și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați portul și crenguțele de cimbru și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc rapid și gătiți până când portul s-a redus la o textură siropoasă, aproximativ 30 de minutear trebui să aveți aproximativ 1/2 cană, inclusiv șalota. Între timp, aduceți bulionul de pui la foc mic într-o cratiță mică. De pe foc, adăugați porcini și lăsați-i să se înmoaie timp de 15 minute. Cu o lingură cu fante, transferați porcini într-un castron mic. Se strecoară lichidul de înmuiere printr-o sită fină căptușită cu un prosop de hârtie sau filtru de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați lichidul de înmuiere și jumătate din porcini (aproximativ 1/3 cană) la reducerea portului (salvați restul de porcini pentru umplutură). Aduceți sosul la fiert la foc mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc rapid și gătiți până când s-a redus la 1-1/3 căni, aproximativ 15 minute. Se strecoară sosul printr-o strecurătoare fină, apăsând pe solide. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de sos. Puneți deoparte până când friptura este gata. Faceți umplutura: înmuiați coacăzele în apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
CoacăzeCoacăze
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Scurgeți-le și puneți-le într-un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați porcini înmuiați rezervați.
7
Căldură 1 Tbs. de ulei într-o tigaie de 10 inci la foc mediu. Se usucă ficatul de pui și se gătește pe ambele părți până se rumenesc la exterior și doar puțin roz în interior, 3 până la 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se transferă pe o farfurie, se lasă să se răcească ușor, apoi se adaugă în robotul de bucătărie. Procesați până se toacă fin.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Încălziți restul de 1 Tbs. ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați ciupercile, sarea și piperul. Gatiti, amestecand ocazional, pana par ofilite si micsorate, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Adăugați șalota și usturoiul și continuați să gătiți, amestecând, până când ciupercile sunt fragede și încep să se rumenească, încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
12
Adăugați bulionul de pui și răzuiți fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a slăbi orice bucăți maro. Dacă lichidul nu se evaporă imediat, fierbeți până se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Adăugați ciupercile sotate, untul, pătrunjelul, coniacul sau armagnacul, sucul de lămâie, cimbru și coaja de lămâie în amestecul de ficat din robotul de bucătărie. Pulsați pentru a forma o pastă groasă și condimentați după gust cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
ConiacConiac
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
FicatFicat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
15
Răzuiește umplutura pe o bucată mare de folie de plastic și modelează-o într-un buștean cu câțiva centimetri mai lung decât friptura. Strângeți bine umplutura în folie de plastic și răsuciți capetele pentru a forma un jurnal foarte strâns. Răsucirea capetelor plasticului va comprima umplutura astfel încât să fie puțin mai scurtă decât friptura. Congelați până la fermitate, aproximativ 2 ore și până la 2 zile. Umpleți și gătiți friptura: tăiați pielea de argint și excesul de grăsime din filet. Fluturați filetul tăindu-l pe lungime aproape, dar nu complet în jumătate, astfel încât să îl puteți deschide ca o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
16
Desfaceți umplutura și centrați-o de-a lungul unei jumătăți de friptură. Îndoiți friptura înapoi până la forma inițială și legați - o la intervale de 1 până la 2 inci cu sfoară de măcelari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
17
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de 1 oră (2 ore dacă umplutura este înghețată solidă). Poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului și încălziți cuptorul la 260°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
18
Lăsați restul de 1-1 / 2 Tbs. untul pentru sos se înmoaie la temperatura camerei. Condimentați friptura cu generozitate cu sare și piper și puneți-o pe un suport plat așezat într-o tigaie sau o foaie de copt cu margini grele. Prăjiți timp de 15 minute și apoi reduceți temperatura cuptorului la 163°. continuați să prăjiți carnea de vită până când un termometru pentru carne introdus în centrul cărnii (nu umplutura) înregistrează125 pentru rare sau130 pentru rare medii, cu 30 până la 45 de minute mai mult. Mutați friptura pe o placă de sculptură și lăsați-o să se odihnească, acoperită cu folie, timp de 15 minute. Finalizați sosul: în timp ce friptura se odihnește, aduceți sosul la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
19
Se amestecă untul înmuiat cu făina pentru a forma o pastă și se amestecă în sos. Fierbeți sosul pentru a se îngroșa ușor și gătiți orice gust de făină crudă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Scoateți corzile din friptură și tăiați-le în 8 până la 10 Medalioane. Puneți un medalion pe fiecare farfurie și stropiți sosul în jurul cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Faceți sfaturi înainte sosul redus și strecurat poate fi făcut și refrigerat cu până la 2 zile înainte. Dacă nu faceți umplutura înainte, refrigerați separat porcini înmuiați rămași. Friptura poate fi umplută și refrigerată cu până la 1 zi în avans. Sugestii de băuturi un vin roșu consistent, cu taninuri dezvoltate, un ton mineral și fructe strălucitoare se împerechează bine cu elementele de ciuperci și port ale filetului de vită. Waterstone 2004 Cabernet Sauvignon din Valea Napa ar fi perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
PortPort
1
Dimensiune
2
pe baza a 10 porții, calorii
1
530, grăsime
2
24, Calorii Grase
1
210, Grăsimi Saturate
2
9, proteine
3
41, Grăsimi Mononesaturate
4
9, carbohidrați
5
640, colesterol
6
140, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
16, Grăsimi Polinesaturate
2
2, sodiu

Ingrediente

1Oreos dublu umplutoțet balsamic de bună calitate; mai mult după gustoțet balsamic de bună calitate; mai mult după gust2Tbs8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană28ardei habeneroficat mic de pui, grăsime tăiată și lobi separațificat mic de pui, grăsime tăiată și lobi separați1Oreos dublu umplutCognac sau ArmagnacCognac sau Armagnac1TBCcoacăze uscatecoacăze uscate28ardei habenerociuperci porcini uscateciuperci porcini uscate2cp. legume (de exemplu, spanac)făină universalăfăină universală1TBCpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1cp. legume (de exemplu, spanac)cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat2crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit2cp. legume (de exemplu, spanac)cuișoare medii de usturoi, tocate fin (aproximativcuișoare medii de usturoi, tocate fin (aproximativ1Oreos dublu umplutsare kosher; mai mult după gustsare kosher; mai mult după gust8creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1Oreos dublu umplutsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie0cp. legume (de exemplu, spanac)coaja de lămâie rasă fincoaja de lămâie rasă fin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sarebulion de pui cu conținut scăzut de sare4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sarebulion de pui cu conținut scăzut de sare0cp. legume (de exemplu, spanac)piper negru proaspăt măcinat; mai mult după gustpiper negru proaspăt măcinat; mai mult după gust7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSticlă de 750 ml port tawny (aproximativSticlă de 750 ml port tawny (aproximativ2kilogramefriptură de filet de vită, de preferință tăiată în centrufriptură de filet de vită, de preferință tăiată în centru591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilșalotă mare, tocată mărunt (aproximativșalotă mare, tocată mărunt (aproximativ1micișalotă, tocată mărunt (o grămadă de 1 Tbs.)șalotă, tocată mărunt (o grămadă de 1 Tbs.)227ardei habenerociuperci shiitake proaspete mixte, stridii și găină de pădure, cu tulpină și feliate cu grosimea de 1/4 inch (utilizați toate cele 3 soiuri dacă le puteți găsi; în caz contrar, încercați să utilizați cel puțin 2)ciuperci shiitake proaspete mixte, stridii și găină de pădure, cu tulpină și feliate cu grosimea de 1/4 inch (utilizați toate cele 3 soiuri dacă le puteți găsi; în caz contrar, încercați să utilizați cel puțin 2)2Tbs1-1 / 4 oz. unt nesărat1-1 / 4 oz. unt nesărat2Tbsoz. unt nesărat, tăiat în 4 bucăți și înmuiat la temperatura camereioz. unt nesărat, tăiat în 4 bucăți și înmuiat la temperatura camerei
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista