Filet de vită cu ciuperci și sos Espagnole

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită cu ciuperci și sos Espagnole. Această rețetă servește 10 și costă 5,91 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 495 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos espagnole, ciuperci cremini, friptură de vită tăiată în centru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de vită și ciuperci în sos de unt de usturoi, Filet de vită prăjit cu ciuperci și sos de cremă de vin alb, și Filet De Vită Cu Ciuperci Și Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Îndepărtați orice sfoară din carne de vită dacă este legată, apoi uscați carnea de vită și presărați sare kosher și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă de 12 inci, la foc mare, până când fumați, apoi prăjiți carnea de vită câte 1 bucată, întorcându-se cu clești, până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute fiecare. (Dacă bucățile de filet de vită sunt prea lungi pentru a se potrivi în tigaie, înjumătățiți fiecare transversal, apoi rumeniți câte 2 bucăți.)
Transferați carnea de vită într - o tigaie de prăjire rezistentă la flacără de 18 x 12 inci, rezervând tigaia.
Prăjiți carnea de vită în cuptor până când termometrul este introdus în diagonală 2 inci în centrul fiecărei piese înregistrează 120 F, 20 până la 25 de minute.
Transferați carnea de vită pe o placă de tăiere, rezervând tigaia de prăjire și lăsați să stea, acoperită slab cu folie, 25 de minute. (Carnea de vită va continua să gătească așa cum este, ajungând la 130 de grade F pentru mediu-rar.)
În timp ce carnea de vită se prăjește, încălziți untul în tigaie la foc moderat până când spuma dispare, apoi reduceți focul la moderat și gătiți ciupercile, amestecând, până când lichidul pe care îl degajă este evaporat și ciupercile sunt aurii palide, 8 până la 10 minute.
În timp ce carnea de vită stă, se întinde tigaia de prăjire pe 2 arzătoare, apoi se adaugă sherry și se degajează tigaia fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut.
Adăugați amestecul de Sherry și sosul espagnole în ciuperci și gătiți la foc moderat, amestecând, până se încălzește. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc.
Tăiați și aruncați corzile din carne de vită și tăiați carnea transversal în 10 sau 20 de felii.
Se toarnă orice suc de pe placa de tăiere în sos și se încălzește la foc moderat, amestecând, până la fierbinte.
Serviți carnea de vită cu sos.