Filet De Porc Cu Varză
Filetul de porc cu varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 191g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1338 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 8,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână fileuri de porc, ienibahar măcinat, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 86%. Încercați Bere-filet de porc marinat cu varză roșie, Filet de porc cu varză dulce și acră, și Muschiulet de porc cu varza si Slaw de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. topiți 3 linguri de unt într-o oală la foc mediu-mare.
Adăugați varza, stafidele, oțetul, cidrul, 1/4 linguriță de ienibahar și 1/2 linguriță fiecare sare și piper; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, 20 de minute. Descoperiți și fierbeți până când lichidul este aproape dispărut.
Adăugați sare și mai mult oțet după gust.
Între timp, presărați carnea de porc cu restul de 1/4 linguriță de ienibahar, 1 1/4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Se rumenesc carnea de porc pe toate părțile, apoi se transferă într-o tigaie (rezervați tigaia) și se prăjește până când un termometru introdus în carne înregistrează 145 grade F până la 150 grade F, 10 până la 15 minute.
Transferați pe o placă de tăiere.
Se fierbe bulionul în tigaie până se reduce cu o treime.
Se amestecă făina și restul de 1 lingură de unt, se amestecă în bulion și se fierbe 1 minut. Se amestecă hreanul. Feliați carnea de porc; serviți cu varza și sosul.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Reginato Malbec Rosa. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Reginato Malbec Rose]()
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat, cu arome și arome minunate de căpșuni, rubarbă. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară și răcoritoare. Vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!