Filet de porc cu sos Dijon Marsala
Filetul de porc cu sos Dijon Marsala este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 1917 calorii, 252g de proteine, și 85g de grăsime pe porție. Pentru $10.58 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei, șalotă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Filet de porc cu sos Dijon Marsala, Filet De Porc În Sos Marsala, și Filet de porc cu sos de ciuperci Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți cu generozitate filetele de porc cu muștar. Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Aranjați filetele în tigaie și rumeniți carnea. Întoarceți-vă la maro uniform.
Transferați carnea în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Întoarceți și continuați să gătiți timp de 20 de minute sau până la coacerea dorită.
Între timp, topiți untul la foc mediu în aceeași tigaie folosită pentru a găti carnea de porc. Gatiti ceapa in unt pana se inmoaie. Se amestecă Marsala, muștarul și smântâna și se gătește până când volumul de lichid este redus la jumătate.
Feliați carnea de porc și așezați-o pe un vas de servit. Puneți sosul peste carne și serviți.