Filet de porc cu sos de muștar

Filetul de porc cu sos de muștar este un lactate gratuit felul principal. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de tăiței de ou, sare, muștar Dijon din cereale integrale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Sos De Muștar, Filet de porc cu sos de muștar de miere, și Filet de porc cu sos de muștar de arțar.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgeți.
În timp ce tăiței gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc cu piper și sare.
Puneți carnea de porc în tigaie; gătiți 5 minute, întorcându-vă o dată.
Combinați vinul și muștarul; se toarnă în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în tigaie; se aduce la fierbere și se gătește 1 minut sau până se îngroașă.
Serviți carnea de porc cu sos și tăiței.