Filet de porc cu prune uscate
Filet de porc cu prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 234 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bulion de pui degresat cu grăsimi, prune uscate, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele evaporat cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Minunat Maple Fudge ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Muschiulet de porc saut cu prune uscate, Friptură de porc cu prune uscate, și Filet de porc Zurie cu iaurt, muștar și prune uscate.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați grăsimea din filet. Clătiți carnea și uscați-o.
Se toarnă ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci (cu mâner rezistent la cuptor) la foc mare, tigaie înclinată pentru a acoperi fundul. Când uleiul este fierbinte, adăugați filet și întoarceți-l după cum este necesar pentru a se rumeni pe toate părțile, aproximativ 4 minute în total.
Se ia de pe foc și se întinde uniform muștarul pe toată carnea.
Puneți tigaia cu carne de porc într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400; coaceți până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți a cărnii ajunge la 155, 18 până la 25 de minute.
Transferați filetul într-un platou cu margini și lăsați să stea 5 minute.
În timp ce carnea de porc se află, adăugați vin, bulion și prune în tigaie nespălată. Se amestecă pentru a elibera bucăți rumenite, se fierbe la foc mare timp de 1 minut. Cu o lingură cu fante, ridicați prunele din tigaie și aranjați în jurul cărnii de porc.
Se amestecă laptele evaporat și amidonul de porumb până se omogenizează; se adaugă în tigaie și se amestecă până fierbe sosul.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se toarnă într-un castron mic.
Tăiați carnea de porc în diagonală în felii groase de 1/2 inch.
Se servește cu sos și sare și piper pentru a adăuga după gust.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Celia Pioneer Malbec. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![La Celia Pioneer Malbec]()
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 este un vin atractiv, cu arome de fructe proaspete și coapte, în perfectă armonie cu delicatețea violetelor și a notelor de îmbătrânire a stejarului. Atac foarte bun asupra Palatului, cu concentrație fructată, tipic pentru Malbec, palat mediu ferm, dar în același timp elegant. Este un Malbec ideal de băut cu friptură de vită Argetină cu "empanadas"tipice.