Filetul de porc cu ierburi glazurate este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 168 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, muștar dijon, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Încercați Filet de vită glazurat cu cartofi noi cu ierburi, Filet De Porc Cu Ierburi La Grătar, și Filet de porc cu biscuiți cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
2
Așezați filetele într-o pungă mare de plastic cu fermoar, rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Combinați sosul de soia și următoarele 7 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se toarnă amestecul de sos de soia peste filete. Seal sac, și marinat în frigider 8 ore, de cotitură ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
5
Scoateți filetele din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
6
Puneți marinada într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc. Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Așezați filetele pe raft; grătar, acoperit, 7 minute. Întoarceți carnea de porc și ungeți cu marinată rezervată. Grătar, acoperit, 7 minute suplimentare sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a filetului înregistrează 160.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Zuccardi Aluvional Altamira Malbec cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 90 de dolari pe sticlă.