Fidea De Varză Poloneză

Fidea De Varză Poloneză
Fidea de varză poloneză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 84 cenți pe porție. O porție conține 479 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, varză, tăiței largi de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Varză și tăiței în stil polonez, Varză și tăiței polonezi (Lazanki), și Fidea și varza poloneză frugal Gourmet.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți untul sau margarina într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se sotează varza și ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
CeapăCeapă
4
Scurgeți pastele și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați amestecul de varză și ceapă la tăiței și aruncați. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VarzăVarză
PastePaste
CeapăCeapă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista