Fetuccine rapidă de pui

Fetuccine rapidă de pui
Fettuccine rapid cu pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 4,57 USD per porție , această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 913 calorii , 66 g de proteine și 50 g de grăsimi . Această rețetă servește 2. Vă este adusă de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați pătrunjel, cremă de brânză, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 74% . Rețete similare sunt cremă de ouă la cuptor și slănină în cuiburi de fettuccine cu spanac , sos de cremă de roșii cu fettuccine de afine cu creveți și scoici și fettuccine cremoasă cu varză de Bruxelles și ciuperci .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți fettuccine conform instrucțiunilor de pe ambalaj, adăugând broccoli în ultimele 5 minute de gătit; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se amestecă puiul, bulionul, crema de brânză, parmezanul și maioneza. Gatiti si amestecati la foc mic pana se incalzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Se presara patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista