Fettuccine de pui cu ciuperci Brie
Fettuccine de pui cu ciuperci Brie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 963 calorii, 47G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână piper, frișcă, fulgi de chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Fettuccine Cu Ciuperci De Pui, Fettuccine Cu Ciuperci De Pui Alfredo, și Fettuccine cu Escarole și Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri, combinați 2 1/2 căni de bulion de pui, vin, frișcă, coajă de lămâie, fenicul, 1/2 linguriță de piper și fulgi de chile după gust. Se aduce la fierbere la foc mare și se fierbe, neacoperit, 2 până la 3 minute.
Între timp, cu un cuțit ascuțit, tăiați coaja de la brie și tăiați fin (coaja adaugă aromă, dar aruncați dacă doriți).
Tăiați brie în bucăți de aproximativ 1/2 inch.
Adăugați fettuccine în tigaie, împingând-o în lichid clocotit. Se fierbe la foc mic, neacoperit, amestecând des, până când pastele sunt fragede pentru a mușca, 8 până la 10 minute.
Adăugați coaja de brie tocată (dacă folosiți) și puiul și amestecați pentru a amesteca. Se amestecă bucăți de brie.
Scoateți pastele de pe foc și lăsați să stea, neacoperite, 5 până la 8 minute, amestecând des pentru a vă asigura că toată brânza se topește (coaja nu se va topi). Dacă doriți paste mai saucier, adăugați până la 1 cană mai mult bulion și amestecați la foc mare până la abur.
Cu clești sau două furculițe, ridicați pastele în boluri largi pentru supă; lingura sos rămas deasupra.
Se presară parmezan și mai mult piper după gust și se acoperă cu frunze de năsturel.
Deoarece ciupercile eliberează lichid pe măsură ce gătesc, este important să faceți procesul corect, sau rezultatele pot fi palide și apoase în loc să se rumenească profund. Trucul este căldura mare.
Pentru a pregăti: tăiați capetele tulpinii decolorate de la 1 kilogram de ciuperci. Fie ștergeți ciupercile curate, fie clătiți scurt și uscați, apoi feliați subțire.
Pentru a găti: într-o tigaie de 12 inci la foc mare, topiți 2 linguri de unt.
Adăugați ciupercile și amestecați până când toată umezeala s-a evaporat și ciupercile se rumenesc, 8 până la 10 minute.
A servi: condimentați cu sare, piper și ierburi proaspete, apoi folosiți Ciuperci sotate pentru a anima orice, de la piept de pui la ouă Benedict.
Se amestecă cu roșiile tocate pentru un topping de bruschetta, se aruncă într-o salată de spanac-feta sau se amestecă în mămăligă.