Fenicul Fiert

Fenicul Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați feniculul fiert. Această rețetă servește 4. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 176 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. 408 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită bulbi de fenicul, unt, bulion de pui și coajă de portocală. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fenicul Fiert, Fenicul Fiert, și Fenicul Fiert.

Instrucțiuni

1
Tăiați blaturile de pe bulbii de fenicul, tocați 2 linguri de frunze și dați deoparte. Feliați bulbii de fenicul în jumătate, pe lungime, prin miez. Feliați fiecare jumătate pe lungime în sferturi (ar trebui să obțineți opt bucăți în total din fiecare bec de fenicul), lăsând o parte din miez atașată, astfel încât bucățile să nu se destrame în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
2
Se rumenesc sferturile de fenicul în unt pe două părți: se topește untul într-o tigaie mare saut la foc mediu-mare și se pun bucățile de fenicul în tigaie într-un singur strat. Reduceți focul la mediu și gătiți bucățile de fenicul, fără a le mișca, timp de cel puțin 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Presărați sarea și zahărul peste fenicul (zahărul va ajuta la caramelizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Verificați dacă se rumenesc și gătiți încă un minut sau două dacă nu sunt încă rumenite. Întoarceți bucățile de fenicul și rumeniți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Adăugați ouzo, apoi stoc și apă: când ambele părți ale feniculului sunt rumenite frumos, adăugați ouzo în tigaie. Creșteți căldura la mediu ridicat. Ouzo ar trebui să fiarbă repede. Când este aproape plecat, adăugați stocul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
OuzoOuzo
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Acoperiți și fierbeți: aduceți lichidul la fierbere, apoi reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și fierbeți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Scoateți capacul, măriți focul la mare și lăsați stocul să se gătească până când este o glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Adăugați frunzele de fenicul și cea mai mare parte a cojii de portocală și combinați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Se servește garnisit cu restul de coajă și câteva stropi de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista