Feijoada: Tocană Tradițională Braziliană

Feijoada: Tocană Tradițională Braziliană
Feijoada: tocană tradițională braziliană necesită aproximativ 10 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2152 calorii, 83g de proteine, și 166g de grăsime pe porție. Pentru 5,52 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de piper, ceapă, coaste de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană De Pește Braziliană Bahiană, Decorată Cu Ouă Fierte (Moqueca, Feijoada, Tocană De Fasole Neagră Braziliană, și Fasole neagră și tocană de carne-feijoada.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea în apă rece peste noapte, asigurându-vă că sunt complet acoperite. De asemenea, înmuiați coastele sărate și slănina în apă rece peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2
Scurgeți fasolea și puneți-le într-o cratiță mare cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se fierbe timp de 30 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Clătiți bine coastele sărate înmuiate și slănina, adăugați la fasole și gătiți timp de 30 de minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Încălziți o cratiță foarte mare și turnați uleiul de măsline astfel încât să acopere fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați cârnații, coastele afumate și slănina, piperul și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Se toarnă fasolea gătită și carnea și se completează cu apă. Se fierbe timp de aproximativ 1 oră, până când carnea cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Serviți Feijoada cu orez alb fiert, felii de portocală și verdeață de primăvară feliată foarte fin prăjită în ulei de măsline cu ceapă și usturoi tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
VerziiVerzii
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Puteți încerca Newton single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 215 de dolari pe sticlă.
Newton Single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon
Newton Single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon
Sălbatic și complex cu ierburi aromate uscate, ardezie umedă, dud, violete, boysenberry și asfalt. Palatul este un exercițiu de putere și complexitate restrânsă. Fructele de cerneală vibrante de coacăze negre, mocha și tutun oferă carnea. Semnul distinctiv este bogat texturate, umami ca transporta incredibil de lung și intens echilibrat de taninuri pietriș fin.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista