Fasole Verde Suprem
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Green Bean Supreme. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 273 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Dacă aveți unt, ceapă, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Caserola De Fasole Verde Supremă, Green Supreme " Kiwi, Avocado, ceai verde, Shake de nucă de cocos, și Patru-Bean Suprem pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiți fasolea peste o oală cu apă clocotită până când este fragedă, dar încă fermă. Clătiți sub apă rece pentru a se răci.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul și sotati ceapa.
Adăugați sare, sos de soia, sos de ardei iute, sos Worcestershire și supă de ciuperci; se amestecă bine.
Într-o farfurie mică, stratificați jumătate din amestecul de fasole, castane, brânză și supă. Repetați stratul.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de aproximativ 30 de minute sau până când sunt fierbinți și bulbucați. Se acoperă cu ceapă și se încălzește cu 10 minute mai mult.