Fasole verde prăjită cu parmezan
Rețeta de fasole verde coaptă cu parmezan poate fi preparată în aproximativ 30 de minute . Această rețetă are 4 porții. O porție conține 68 de calorii , 3 g de proteine și 3 g de grăsimi . Pentru 45 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este potrivită ca garnitură. Această rețetă de la Taste of Home are 1000 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Mergeți la magazin și cumpărați fasole verde, ulei de măsline, parmezan și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor absolut de 99% , ceea ce este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole verde cu nuci coapte și merișoare dulci , Fasole verde la grătar și Fasole neagră și mazăre verde cu orez și orz .
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-o tavă de copt de 38 x 25 x 2,5 cm, unsă cu spray de gătit.
Presărați cu condimente; amestecați pentru a acoperi.
Coaceți, fără capac, la 220°C timp de 12-15 minute sau până când fasolea este fragedă, amestecând o dată.