Fasole verde prăjită cu parmezan

Fasole verde prăjită cu parmezan
Rețeta de fasole verde coaptă cu parmezan poate fi preparată în aproximativ 30 de minute . Această rețetă are 4 porții. O porție conține 68 de calorii , 3 g de proteine și 3 g de grăsimi . Pentru 45 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este potrivită ca garnitură. Această rețetă de la Taste of Home are 1000 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Mergeți la magazin și cumpărați fasole verde, ulei de măsline, parmezan și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor absolut de 99% , ceea ce este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole verde cu nuci coapte și merișoare dulci , Fasole verde la grătar și Fasole neagră și mazăre verde cu orez și orz .

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-o tavă de copt de 38 x 25 x 2,5 cm, unsă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
2
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Presărați cu condimente; amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
4
Coaceți, fără capac, la 220°C timp de 12-15 minute sau până când fasolea este fragedă, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Presărați cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista